S’obre el termini per participar al concurs Fotobarrera del Berguedà


L’objectiu de Fotobarrera és sensibilitzar, a través d’imatges, sobre les barreres arquitectòniques del territori. Els ciutadans tenen temps de presentar les fotografies fins el diumenge 17 de juny mitjançant diverses vies. El concurs s’ha celebrat cada 2 anys: 2014, 2016 i el 2018 arriba a la seva 3a edició.


Mitjançant la fotografia, es vol donar visibilitat a les barreres que hi ha als diferents municipis del Berguedà i les que provoquem les persones que hi vivim. Aquestes fotografies han de servir per prendre consciència col·lectiva sobre els problemes d´accessibilitat que es poden trobar moltes persones i provocar la reflexió a l’entorn de la manera de fer uns pobles i ciutats més accessibles on tothom hi pugui viure.

Les fotografies es poden fer arribar o per correu electrònic fotobarrerabergueda@gmail.com  o a través de l'Instagram i Twitter amb l´etiqueta #fotobarrera i mencionant @ccbergueda. També es podran publicar al Facebook a https://www.facebook.com/Concursfotobarrera2018/. Encara hi ha una quarta via per fer arribar les fotografies: per whatsapp al Consell Comarcal del Berguedà al 618180234. El termini finalitza el diumenge 17 de juny. Cal que totes les fotos tinguin títol i s’especifiqui el lloc exacte on han estat fetes.

El jurat, format per membres de l´AFTDAO entre d´altres, decidirà quines són les fotografies premiades i es lliuraran diversos obsequis aportats per empreses i entitats de la comarca. L’organització agraeix a Indòmit, El Recó de l’Avi, Hostal83, Museu de les Mines i Fumanya, Jardins Artigas, Hostaleria i Turisme, ALSA, El Jou i Parc Natural Cadí-Moixeró, per la seva implicació en el projecte i per col.laborar amb els premis del concurs.

El concurs Fotobarrera 2018 és organitzat pel els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a les Persones en Situació de Dependència, de l’Institut Guillem de Berguedà, el Consell Comarcal del Berguedà, Creu Roja Berguedà, i Fòrum de Vida Independent i Divertidad


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Comencem el curs 2016-2017 amb empenta!!